About Me

Cress Eksik Parça Göbekli Tepe Muhafızı Cinder Beni Bırakma

Sahile Aşk Vurunca - Kate Perry


Freya’nın her zaman etrafında uçuşan ilham perileri aniden ortalıktan kaybolurlar. Üstelik en olmadık zamanda…

Büyük bir proje için, gerçekten çekici çizimler yapması gereken Freya, içinde hissetmediği bir şeyi, ne kadar uğraşırsa uğraşsın kâğıda dökemeyeceğini anlar. Problemine bir çözüm yolu da bulur. Çizimlerinde yansıtması gereken çekici kadın ve erkek figürlerini resmedebilmek için
en başta kendisi çekici bir kadın gibi hissetmelidir. Yıllardır çalışmaktan başka hiçbir şey yapmamış, aşk hayatını neredeyse noktalamış Freya için, onu yeniden kadın gibi hissettirecek adamı bulması şarttır. Ama bunun için yeterince vakti yoktur. Bu konuda internete bir ilan vermenin işleri hızlandıracağını düşünür. Oysa ona kendini yeniden kadın gibi hissettirecek adam neredeyse burnunun dibinde, daha doğrusu üst katındadır. Freya onu fark etmeden, adam ilanı fark eder.

Zaten Freya’yı bir süreliğine yalnız bırakan ilham perileri de çok uzaklara değil, sadece üst kata kadar gitmişlerdir. Freya’nın yapması gereken tek şey, çözümü uzaklarda aramaktan vazgeçmektir.



Freya, ilhamını kaybetmiş bir web tasarımcısıdır. 
Ve bu Tanrıça'nın ilhamını geri kazanmasının tek yolu Tanrı'sını bulmaktan geçer :D
Bunun üzerine bir ilan yayınlar ve serüven başlar.

Aslında üst kat komşusu Greg oraya taşındığından beri ona zaten taliptir ama bir sorun vardır. Greg bir avukattır, hem de boşanma avukatı..

Freya, geçmişte ailesinin başına gelen bazı olaylar nedeniyle avukatlardan nefret eder. Her ne kadar Greg çekici gelse de işte malum avukat olduğu aklına geldikçe kendini geri çeker.

Birkaç randevuydu falan derken, bir an Greg'in aslında ilhamının kaynağı olduğunu keşfeder  ve eğlence de böyle başlar :)

Kitap, tam keyifli bir zaman geçirtecek cinstendi :)

Gerçi en fazla bir günde -ki ben 3 saatte bitirdim- bitirebileceğiniz çerez niyetine geçen bu kitaba 20 lira verilir mi emin değilim. Siz en iyisi ya sahafa bakın ya da nemesis 9.90 kampanyası yaptığı zaman alın. Tabi yine de siz bilirsiniz ;)

Ben kitapta geçen tüm karakterleri sevdim. Gerçi Freya sizi okurken bazen sinir etse de ki 300 sayfalık kitapta öyle aman aman delirttiği yer yokta işte.. :D Yine de her karakter iyiydi. Özellikle okurken Max karakterinin gizemini merak etmeden geçemiyorsunuz :)

Yazar tek bir kişinin bakış açısından yazmamış. Sadece Freya'nın gözünden değil, Greg ve Anna'nın gözünden de hikayeye bakma imkanı vermiş. Ben özellikle bu şekilde yazılan kitapları okurken ayrı bir keyif alıyorum.

Ah bir de söylemeden geçemeyeceğim.. Kitap adı ne alaka -_- 

Yazarın kalemi keyifli, sıkılmadan eğlenerek okursunuz eminim :)

Son olarak kitap serinin ilk kitabı. Seri 11 kitaptan oluşuyor :O 


Orjinal Adı: Perfect for You
Sayfa Sayısı: 304
Goodreads Puanı:3,83
Benim Puanım:3,5-4


Greg listeyi inceledi. "Tayland mutfağı kursuna gitmelisin. Ben Tayland yemeklerini çok severim."
"Canım hangi kursu isterse ona gideceğim." Ona, kendisinin de Tayland mutfağı kursuna daha meyilli olduğunu söylemesine gerek yoktu. 
"Belki bir ara benim için yemek yaparsın."
Freya,"Tabii," deyip kafa salladı. "Güneş donup denizler yandığında neden olmasın..."
Greg sırıttı. "İklim değişiklikleri bu tip mucizelere olanak sağlayabilir, biliyorsun değil mi?"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder