About Me

Cress Eksik Parça Göbekli Tepe Muhafızı Cinder Beni Bırakma

Günahın Esiri - Anna Campbell | Yorum



Hindistanda tutsak edilen İngiliz casusu Sir Gideon Trevithick ülkesine döndüğünde ulusal kahramandır. Bir yıl boyunca işkence gören Gideon insanlarla ilişki kurmakta güçlük çekmeye başlamış ve içine kapanmıştır. Ancak çok zor durumda olan Lady Charis Weston ile karşılaşınca, duyduğu ilgi ve yakınlığı gizleyemez. Charis, kendisine miras kalmasını istemeyen ve onu şiddet uygulayarak istemediği bir adamla evlenmeye zorlayan üvey ağabeylerinden kaçmaktadır.

Gideon bir yandan Charis ile aralarındaki yakınlaşmaya karşı koymaya çalışır çünkü güzeller güzeli Charisin kendisi gibi travmalar yaşamış, bunların etkisinden kurtulamamış bir adamdan çok daha iyisini hak ettiğini düşünmektedir. Bir yandan da genç kızı kurtarmanın tek yolunun onunla evlenmesi olduğunun farkındadır.


Charis'in planları, Gideon'un yaralı ruhunu tedavi etmeye ve onların tutku dolu aşklarını özgürce yaşamalarını sağlamaya yetecek midir?

Charis, büyük bir mirasa sahiptir. Üvey abileri tarafından zorla istemediği bir adamla evlendirilmeye çalışılır. Aynı zamanda bu üvey abileri kıza her istediklerini kabul ettirmek için de şiddete başvururlar. Yine bir gün yediği dayaktan sonra onu birkaç dakikalığına yalnız bıraktıklarında kapıyı kitlemediklerini farkeder ve bunun tek şansı olduğunu düşündüğü için evden kaçar. 

Gideon ise Hindistan'da casusluk yapan bir İngilizdir. Ülkesine döndüğünde ise kahraman olarak ilan edilir. Ancak olaylar insanların sandığı gibi değildir. Son 1 senesini üç arkadaşı ile birlikte yer altı çukurunda işkence edilerek geçirir ve sadece kendisi kurtulur. Ve bu işkencelerin sonucunda ise kafasındaki şeytanlara yenildiğinden artık insanlara dokunamamaktadır ve insanlar ona dokunduğu zaman iğrenir ve krizlere girer.

Bu ikilinin yolu Charis'in kaçıp, ahıra sığınması ve Gideon'un atı Khan'ı kontrol etmek için ahıra girmesi ile kesişir. Ve Gideon yardım elini uzatır Charis'e..

Yazarın şu ana kadar 5 kitabı bizde çıktı. Bu kitap benim 3. kitabımdı.
Ancak üzülerek belirtiyorum ki biraz bunalarak okuduğum bir kitap oldu.
Daha önce Mahrem, ardından da Yedi Gece'yi okumuş ve ikisini de çok sevmiştim.

Bu kitabı benim için diğerlerinin yanında çok sönük kaldı.

Karakterleri sevdim. Ancak Gideon'un kafasının içine çok takılı kalması bir süre sonra insanın içini sıkmaya başlıyor.

Charis'in ise pes etmeden savaşmasını okumak güzeldi.

Dediğim gibi yazarın diğer kitaplarına göre çok ortada olan bir kitap olmuş bu.
Eğer daha önce hiçbir kitabını okumadıysanız, yazarla bu kitapla tanışmanızı tavsiye etmem ;)


Orjinal Adı: Captive of Sin
Sayfa Sayısı: 416
Goodreads Puanı:3,83
Benim Puanım:3,5




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder