About Me

Cress Eksik Parça Göbekli Tepe Muhafızı Cinder Beni Bırakma

Kitap Alışverişim #12


2 adet daha kargo bekliyorum yani bugün tamamen alışveriş konusu ile doldurabilirim :D



1. Bazı Kızlar Isırır : Chloe Neill

Beni öldürdüler. Beni iyileştirdiler. Beni dönüştürdüler.

Doğru tabii, bir yüksek lisans öğrencisinin hayatı tam anlamıyla göz kamaştırıcı olamazdı ama sonuçta o benim hayatımdı işte. Ve Chicago vampirleri dünyaya varlıklarını açıklayana, ardından serseri bir vampir bana saldırana kadar gayet de iyi gidiyordu. Ama o serseri, kanımdan sadece bir yudum almıştı ki başka bir kan emici geldi ve onu korkutup kaçırdı. Ve bu yeni gelen, hayatımı kurtarmanın en iyi yolunun, beni yaşayan bir ölüye çevirmek olduğuna karar verdi.

Sonradan öğrendim ki, beni kurtaran kişi Cadogan Evi'ndeki vampirlerin lideriymiş. Artık tez araştırmamı, Kenwood'da bulunan ve Ethan Sullivan'ın boyunduruğu altındaki vampirlerle dolu bir malikâneye nasıl ayak uydurulacağı üzerine yapıyordum. Tabii ki uzun boylu, yeşil gözlü, dört yüz yaşında bir vampir olarak yüzyılların kazandırdığı cazibeye de sahipti Sullivan ama ne yazık ki benim sadakatimi ve hizmetimi de bekliyordu. Gerçek buydu...

Fakat gelişmekte olan güçlerim (birdenbire bazı silahlara şaşırtıcı derecede yatkınlığım olduğunu öğrenmem), rahatsız edici bir güneş ışığı alerjisi ve Ethan'ın tutumu endişelerim arasında son sıradalardı. Biri hâlâ beni öldürmek istiyordu. Bu beni ısıran Serseri vampir mi yoksa rakip evlerden bir vampir miydi? Ya da meşale taşıyanlar vampir çetesinden biri miydi?

Chicago'nun gece hayatına kabul edilmem bir savaşın belki de ilk kıvılcımı olacaktı. Ve birilerinin kanı dökülecekti.

"Son derece etkileyici.. Harika bir seri."
USA Today'in Çok satan yazarı Julie Kenner

"Harika, çekici ve zevkli... Mutlaka okumalısınız."
The Demon King and I'ın Yazarı Candace Havens

"Okuyucuların coşkuyla destekleyecekleri ukala bir kadın kahramanımız var. Buna bir de diğer eğlenceli karakterleri ve dumanı üstünde tüten cinsel gerilimi ekleyin. İşte elinizdeki kitap bu müthiş bileşimin bir ürünü."
Dead If I Do'nun ülke genelinde çok satan yazarı Tate Hallaway 



2. Geçmişi Unut Ashley March


Yine skandallarla dolu bir gece geçirmektedir...

Kumar. İçki. Flört. Rutherford Düşesi Charlotte, kocasını en sonunda boşanmak için mahkemeye başvurmak zorunda bırakacak kadar büyük bir skandal bir yaratmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Bir zamanlar Philip'e deli gibi âşık olduğu halde, artık kepaze evliliklerinden ve kocasının ihanetinin anılarından kaçmaya kararlıdır.

Derken kocası onu alıp götürür...

Rutherford Dükü Philip Burgess pişmanlık çekecek bir adam değildir. Charlotte'la aşk için veya mantıklı olduğu için değil, en sonunda Charlotte'un nefretini kazanacağını bile bile intikam için evlenmiştir. Ama bir gün Charlotte'un ilgisini çekmek ya da yanında bulunmak için yanıp tutuşacağını hiç tahmin etmemiştir.

Ve ona daha fazlasını verir...

Philip, onun yıllar önce evlendiği o soğuk ve yalancı adam değildir artık. Ve başka bir kadın için daha iyi bir koca olmasına yardımcı olduğu takdirde Charlotte'a kendisinden boşanacağına söz verdiği zaman, Charlotte, onu gerçekten kaybetmek isteyip istemediğini ve bütün olanlardan sonra Philip'in hâlâ kalbinde bir yeri olup olmadığını merak eder.



3. Ateşli Bilet : Olivia Cunning

Sırlarla dolu bir geçmişi olan bir bas gitarist, Jace Seymour. Geçmişinin esiri olmuş yaralı bir müzisyen. Acılarını bastırabilmek için fiziksel acıya muhtaç bir erkek. Ve yeni edindiği sahibesi Aggie'nin, bir yandan bedenine acı verirken, diğer yandan kalbindeki yaraları saracağından habersiz. Merhamet için ayaklarına kapanan köleleri dışında erkeklerle işi olmayan Aggie, melek yüzlü Jace'in asil başkaldırısı ve yataktaki beklenmedik baskınlığı karşısında kalbini genç adama kaptırmanın eşiğinde.

Günahkârlar grubundaki yeri sarsılmaya başlayan Jace ise, yaraların en iyi sevgiyle sarılacağını öğrenmek üzere. Bizler müzik dünyası ve tur otobüslerinin en bilinmeyen, en derin kuyularına dalarken, Olivia Cunning de insan doğasını bambaşka bir pencereden beğenilerimize sunuyor.

"Şehvetli çocuklar, sert müzik ve ateşli sevişmeler… Daha iyisi olabilir miydi?"

-Fresh Fiction-
(Tanıtım Bülteninden)






4. Beni Aşka İnandır : Julianne MacLean


 Sevgili kardeşim Clara,
Londra sosyetesi hiç aklıma gelmeyecek denli karışık! Her gece başka bir balo veya toplantı var, her gece başka başka ışıltılı mücevherler, hışırdayan elbiseler dönüp duruyor. Zaman zaman orada burada pot kırmaktan korksam da, hedefime (daha doğrusu annemin hedefine) ulaşmakta başarı elde ediyorum sayılır. Annem, bana koca olarak son derece uygun bulduğu birkaç beyden gördüğüm ilgi karşısında mutluluktan havalara uçuyor.
Ama sevgili kardeşim, bir dük var ve benim için ondan başkasına bakmak dahi öyle zor ki! İtiraf etmeliyim ki kalp atışlarımı, balo salonunun karşı tarafından fark edilebileceğinden korkacağım kadar hızlandırıyor. İsmi James Langdon, Wentworth Dükü. Bu sözlerim kulağa abartılı gelebilir ama bana daha önce hiçbir erkeğin hissettirmediği şeyler hissettiriyor.
Ama bu duygularımı bastırmalıyım. Zaman zaman onun karanlık geçmişine dair fısıltılar duyuyorum ve insanlar kendi aralarında ondan Tehlikeli Dük diye bahsediyor. Ah Clara! Gizliden gizliye onun beni seviyor olabileceğini düşünerek mutlulukla doluyorum, ancak bir yandan da ilgisinden korkuyorum. Gerçek aşkı bulmak için çok uzun zaman bekledim ve şimdiyse kalbime zarar gelmemesi için ona karşı koymalıyım.
Keşke ne yapmam gerektiğini bilebilsem...
Seni seven kardeşin,
Sophia

"Hayat ve duyguyla dolu ışıldayan bir roman."
Jo Beverley

"İnanılmaz bir tutkuya sahip, kıpır kıpır bir hikâye."
Cathy Maxwell



5. Yaralı Bir Kalbin Derinliklerinde : Deeanne Gist

Sonsuz Kitap'tan yayınlanan ilk aşk romanı "Umutsuz Aşkın Gözyaşları" ile aşka inancını kaybetmeyen okurlarımızın kalbinde taht kuran Deeanne Gist, "Kalbimin Sahibisin" eserinin kahramanı Essie ile aşkı anlatmaya "Yaralı Bir Kalbin Derinliklerinde" devam ediyor…

"Gist'in tarihi romansları zekice diyaloglar, dengeli konu ve neredeyse gerçek olduklarını düşündüren, iyi geliştirilmiş karakterleriyle gitgide daha da popülerleşiyor. Tüm romans koleksiyonerleri için önerilir."
Library Journal

"Gist, bir kez daha esprili, enfes bir tarihi romansla karşımızda. Bu iki kitaplık serinin ilk kitabı, 'Kalbimin Sahibisin'i okuduktan sonra, 'Yaralı Bir Kalbin Derinliklerinde'ye el atmak için sabırsızlanıyordum. Mükemmel, kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir hikâye, kesinlikle okumanızı öneriyorum.
Okuduğunuza pişman olmayacaksınız."
The Romance Studio

"Gist yine yapacağını yapmış! Kalemine yön veren üslubu kalıcı ve zamanınızla dikkatinize değer, keyifli ve eğlenceli bir hikâyeyi derinlemesine aktarıyor. Bu kitabı elinizden düşüremeyeceğiniz gibi, hikâyenin tekrar tekrar keyfine varmak isteyeceksiniz."
Romantic Times

Türkiye'nin çoksatar aşk romanı yazarı
Deeanne Gist'in "Kalbimin Sahibisin"eserinin devamı
olan bu eserle, yaralı bir kalbin derinliklerine dalacaksınız...



6. Senden Önce Senden Sonra  : Loretta Chase

Ona birçok isim takmışlardı ama melek o isimlerden biri değildi…
Sebastian Ballister, Dainler'in adı çıkmış Markisi, çok kötü ve çok tehlikeli biriydi. Saygı duyulacak hiçbir kadın bu lanetli adamla birlikte olmak istemezdi. Dain Markisi'nin de onlarla ilgisi yoktu zaten. Günah işleyip durmaktan vazgeçmiyor, gamsızca yolunda ilerliyordu. Ta ki bir gün bir dükkân kapısı açılana ve o kadın içeriye girene dek…

O, bu dünyadaki en kötü adama âşık olamayacak kadar zeki bir kadındı…
Jessica Trent kararlı, genç bir kadındı ve erkek kardeşinin yoldan çıkmasına ne pahasına olursa olsun engel olacaktı. Onu kurtarmak hem ailesini hem de ailesinin geleceğini kurtarmak anlamına geliyordu. Ve genç kadın bu yolda gerekirse şeytanla işbirliği yapmaktan kaçınmayacaktı. İşin zor tarafı, karşısındaki şeytanın inanılmaz derecede karşı konulmaz oluşuydu ve esas kurtarılması gereken Jessica'nın ta kendisiydi!








7. Aşkta  Seni Seçtim : Johanna Lindsey


Evlilik aşkı öldürür diyenlerden misiniz yoksa ikisi de bana göre değil diyenlerden mi?

Evliliğe ve aşka inanmayan, 'her limanda sevgilisi olan' bir adam ve karşısına kötü bir tesadüfle çıkan dünyalar güzeli bir kadın… Biri aşkın her şeyin üstesinden geldiğine inanır, diğeri ise 'Ben âşık olmam, bana âşık olurlar,' diyerek çapkınlık yapmaya devam eder. Bu düşünceler kadını yorsa, üzse de mücadelesinden hiç vazgeçmez. Ne yapıp edip kararlı ve güçlü bir kadın olarak bu adamı yola getirir. Ama kendisi de çok kırılır, yıpranır. Aslında adam da kadına bağlanmıştır ama öyle inatlaşmıştır ki hayatla asla bir kadını sevemeyeceğini, âşık olamayacağını savunduğundan geri adım atmamak için direnir. Sonuç mu? Evlilik aşkı öldürmez…










8. Şehvetin Esiri : Nicole Jordan


Annesinin son nefesini verene dek nasıl bir aşk acısı çektiğini bilen Raven Kendrick, kalbini asla birine vermeyeceğine dair ant içer. Fakat adı bir skandala karıştığında, Londra'nın kötü şöhretli kumarhane sahibinden bir evlilik teklifi alır ve bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Esrarengiz kurtarıcısıyla yakınlaşması ise genç kızın sadece en vahşi fantezilerinde tattığı ihtirasla yüzleşmesine ve bu hisle mücadele etmesine sebep olur.

Kell Lasseter kardeşinin neredeyse hayatını mahvettiği masum bir genç kızı korumak adına özgürlüğünden vazgeçer. Yarı İrlandalı olması ve karanlık geçmişi yüzünden küçümsenen Kell diğer sosyete güzellerinden epeyce farklı olan bu büyüleyici hırçın kızdan etkilenmeden edemez. Ancak kardeşine bağlılığı ve inatçı gelini arasında kalan genç adamın gerçek aşka erişebilmek için öncelikle bir şekilde Raven'ın kalbini kazanması gerekmektedir.


"Elinizden bırakamayacağınız ihtiras ve duygu yüklü bir aşk hikâyesi"
Romantic Times

"O kadar ateşli bir kitap ki sayfaları çevirirken parmaklarınız yanacak."
Rendezvous




9. Bazıları Hırçın Sever : Teresa Medeiros

Bazıları İmkânsız Olanı Sever

Pamela Darby'nin hayatında birine ihtiyacı vardır; tercihen beyninden çok adaleleri gelişmiş bir Kuzey İskoçya erkeğine. Kız kardeşini zorla evlendirilmekten kurtarmaya kararlı olan bu becerikli, güzel kadın, Dük'ün kayıp vârisini oynayacak, kuvvetli ve heybetli bir erkeğe ihtiyaç duymaktadır. Pamela büyük ödülü kaptıktan sonra, bulduğu adamı başından atmayı planlamaktadır. Bir anda yolunu kesen, mavi gözlü ve baştan çıkarıcı haydut tam da aradığı adamdır.

Bazıları Deli Dolu Sever

Connor Kincaid, soylu ailesinin onurunu kurtarma hayalinden vazgeçmiştir. Sürpriz bir şekilde yoluna çıkan genç İngiliz kadını ona, ikisinin de sonunu darağacında bitirebilecek, riskli bir oyuna ortak olmasını teklif eder. Bir maceraya ya da güzel bir kadının cazibesine asla karşı koyamayan Connor, ikisinin de kaderini belirleyecek olan bu anlaşmayı kabul eder. Kazanacak çok şeyi olan bu genç kadın ile kalbinden başka kaybedecek hiçbir şeyi olmayan yakışıklı adam Londra'ya doğru yola koyulur ve sürpriz bir aşka yelken açarlar.

Bazıları Hırçın Sever

"Medeiros, okurken sizi hem ağlatacak hem de güldürecek."
USA Today



10. Seninle Başım Dertte : Johanna Lindsey

Lord Edward ve Leydi Charlotte Malory'nin tatlı yeğenleri Regina Ashton, geçmişindeki acı verici bir sır nedeniyle duygusuz ve kendini beğenmiş bir çapkına dönüşmüş Nicholas Eden tarafından kaçırılır. Reggie şerefine leke süren ve bütün kadınsı tutkularını uyandıran bu altın saçlı serseriyle evlenmek zorunda kalır. Ancak Reggie'nin güzelliği Nicholas'ın da baştan çıkmasına ve elbette pek çok yanlış anlamaya neden olur...
Ve aşk yaşam boyu sadece bir kez yaşanır.
"Johanna Lindsey gerçeğe dönüşen masallar yazıyor!"
Romantic Times
"Johanna Lindsey her romanında iz bırakan karakterler yaratmada usta."
Chicago Sun-Times










11. Aşk Hırsızı : Sabrina Jeffries

Epsilon Yayınevi’nin Bir Prense Âşık Oldum adlı ilk romanıyla okuyucularına tanıttığı Sabrina Jeffries, şimdi de Aşk Hırsızı ile raflarda!

Katherine, Sydney’nin söylediklerini güçlükle anlamaya çalışıyordu. Sahneye bakarken birden yüzünü ateş bastı. Maalesef, Sydney bu şiiri ona daha önce okuduğundan, şimdi aklı Alec’in çıplak elinin hissettirdiği titremeye kayıyordu.


Galler Prensi’nin üç gayrimeşru oğlundan biri olan Iversley Kontu Alec, borçlarını ödeyebilmek için kendisine gizlice vâris bir eş aramaktadır. Tutkulu bir kadın olan Katherine adeta dualarının cevabı gibi ortaya çıkar ve Alec’in baştan çıkarmasına verdiği karşılık da adamın ona sahip olduğundan emin olmasını sağlar. Fakat Alec, Katherine’in bir aşk evliliği yapmak istediğini bildiğinden içini kemiren düşüncelerden kurtulamaz… Acaba Katherine, Alec’in yalanların öğrendiği zaman neler olacaktır?







12. Bir Öpücükle Başladı Her Şey : Suzanne Enoch


GİZEMLİ BİR CENTİLMEN VE CESUR BİR KADIN

Yakışıklı Sullivan sadece iki şey istiyordur: Annesinin mirası ve intikam. Bunun için gündüzleri İngiltere'nin en çok tanınan at yetiştiricisiyken, geceleri en varlıklı ailelerin evlerine gizli bir şekilde giren maskeli bir hırsız.

Ve bir gece… Hırsızlık için girdiği bir malikanede yakalanmamak için Isabel Chalsey'i öper. Bu tehlikeli bir öpücüktür çünkü bu öpücük sırrının açığa çıkmasını önlemek için tatlı bir rüşvetten çok fazlasıdır. Sullivan'ın hayatını değiştiren tehlikeli bir oyun…

AŞK CESARET İSTER
AMA AŞKINI KABUL ETMEK İÇİN!
AŞKINI ELE VERMEK İÇİN DEĞİL!

Yazdığı büyüleyici romanlarla adeta aşkın kitabını yeniden yazan Suzanne Enoch'tan tutkunu olacağınız ve Enoch'un bir sonraki kitapları için sabırsızlanacağınız olağanüstü bir roman…




13. Kalbimi Affettim : Stephanie Laurens

 Daha da yakınlaşmaları kaderin bir buyruğuydu…
Öpüşmeleri sadece birkaç dakika içinde bariz bir kışkırtmanın ahlaksız düellosuna, kimin kimde daha fazla tutku uyandıracağına dair bir yarışa dönüşmüştü. Barnaby, kuşkusuz Penelope'den çok daha tecrübeliydi ancak genç kadında da şevk, heves ve yenilmeyeceğine dair -her masumda olduğu gibi- müthiş bir inanç vardı.
Bu, sadece fiziksel bir duygu değildi. Barnaby aynı zamanda paylaştıkları sevinç ve lekesiz zevkin, bütün hayatı boyunca, bilmeden peşinde gezdiği olası bütün hazlardan daha rafine ve daha güzel olduğunu, hepsinden üstün geldiğini de biliyordu.
Genç kadına daha sıkı sarıldı. Onu bulmuştu bir kere, asla bırakmayacaktı.
O, hayat yapbozundaki eksik parçaydı; Barnaby eksik parçayı da bulduğuna göre bundan böyle hayatı uyumlu bir bütünlüğe kavuşacaktı.
Artık Penelope'siz bir hayat tasavvur edemiyordu. Böyle bir olasılık yoktu.
İşte bu yüzden ânın gerektirdiği ahlaksız ve sınırsız gerekliliğe itaat ediyordu. Sanki Penelope tek kurtarıcısı, arzularını söndürecek tek tatmış gibi...






Gamzeee! Naptın sen? Diyebilirsiniz :D
Yani bu güzel kitapları 5'er liraya görünce işte dayanamadım.
Ayrıca merak etmeyin daha bu 5 liraya olan kitapların devamı da gelecek :D
Bu kitapların hepsini ukitaptan bir üyeden aldım.
Birçoğunu neredeyse sahafta da görmüştüm aslında.
Ancak her kitaba 10'ar lira vermektense bu şekilde almak daha mantıklı geldi. 
Çok sevindiğim, beni mutlu eden bir alışveriş oldu yine :)



2 yorum:

  1. vooouuvvv...harikasın Gamze yaa...cidden kıskanmamak elde değilll..:):):) devamı bolca gelsin inşallah:)

    ben .......johanna Lindsey- Seninle Başım Dertte
    '' - Aşkta Seni Seçtim

    Loretta Chase - Senden Önce Senden Sonra

    Sabrina Jeffries - Aşk Hırsızı

    Teresa Medeiros - Bazıları Hırçın Sever

    kitaplarını okudum...hepsinin tadı ayrı idi...zevkle okudum ..seninde zevk alacağına inanıyorum canım...keyifli okumalar olsunn:):)

    YanıtlaSil